Ekonomi Më shumë

Ministria e bujqësisë: Prezantimi i Agrobuxhetit në Ulqin me 12 shkurt

Prej tvteuta10:15, 11 Shkurt 2019

Ministria e bujqësisë dhe e zhvillimit rural njofton të gjithë të interesuarit se prezantimi i Agrobuxhetit në komunat në Mal të Zi ka filluar. Në Ulqin Agrobuxheti do të  prezantohet ditën e martë me 12 shkurt në ora 13.00  në sallën e Kuvendit Komunal. Këtë vit mjetet e ndara për Agrobuxhet kapin shifrën e 52 milionë eurove apo 31% më të larta se vitin e kaluar, dhe do të ndahen në 3 sektorë: bujqësi, peshkim dhe programet operative.

  • 1

    Radio