Opinion Më shumë

 Ministri Zenka uron Festën e Pashkëve

Prej tvteuta16:46, 18 Prill 2020

Me rastin e Festët së Pashkëve, ministri për të drejtat e njeriut dhe popujt pakicë, Mehmet Zenka, ka dëguar mesazh urimi për të gjithë besimtarët ortodoks. “Këtë festë e presim në një situatë pandemie e cila ka goditur gjithë botën. Prandaj na duhet ta forcojmë bashkimin, ta forcojmë përkrahjen dhe me sinqeritet të tregojmë empati ndaj njëri tjetrit. Le kjo festë e Pashkëve  të forcojë besimin dhe shpresën në rikthimin e gjendjes më të mirë, pas përfundimit të situatës që na ka goditur. Ju dëshiroj që ditët e festës ti kaloni në shëndet të mirë dhe gëzim familjar.”, thuhet ndër të tjera në urimin e ministrit Zenka.

  • 1

    Radio