Aktuale Më shumë

Millatoviq i bëri thirrje qeverisë që të mbështesë Italinë për EXPO 2030

Prej tvteuta11:54, 19 Nëntor 2023

Presidenti i Malit të Zi, Jakov Millatoviq, i bëri thirrje qeverisë që të mbështesë ofertën e Romës për të organizuar ekspozitën Expo 2030.

“I bëj thirrje Qeverisë së Malit të Zi që të korrigjojë vendimin e Qeverisë së mëparshme, ashtu siç është shpallur dhe të mbështesë ofertën e Romës për të organizuar ekspozitën Expo2030”, ka shkruar Millatoviq në rrjetin X.

Duke shprehur respektin për kandidatët e tjerë, ai tha se kjo është një mundësi që Mali i Zi të tregojë orientimin e tij evropian me vepra

  • 1

    Radio