Aktuale Më shumë

Millaçiq: Kjo është tradhëti historike e Dritanit dhe Konotarit

Prej tvteuta20:53, 4 Shkurt 2022

Në deklaratën e deputetit Konotar që “kjo qeveri të cilën po e përmbys bashkë me partin PDS ishte historike” reagoi deputeti Millaçiq duke thënë se e gjithë kjo është tradhëti historike e Dritanit dhe Konotarit. Në krahasim me këtë tradhëti edhe ajo e Darko Pajoviq është gabim statistikor sepse Pajoviq tradhëtoi opozitën ndërsa Dritani kolegët që 3 dekada u munduan të arrijn fitore.

Ai ceki edhe që sot kryeministri Krivokapiq dërgoi mesazhin më të mirë atyre që sot po tradhëtojnë Malin e Zi e ajo është qetesia që ai tregoi me mosardhje.

 

  • 1

    Radio