Sociale Më shumë

Milla: “Komuna dhe sekretariati jane pjeserisht fajtorperndertimin e objektit ne Pyllin e pishave”

Prej tvteuta16:33, 29 Mars 2019

Edhe pse objekti I shtetasit nga Kosova Lirim Mustafes eshte rrenuar, ulqinaket vazhdojne te flasim mbi ndertimet pa leje, te cilat sipas fjaleve te Sekretarit per planifikim hapesinore ne Komunen e Ulqinit, Mehmed Milles, jane ne ekspanzion.

Milla per Televizionin Teuta deklaroi se ata ne vazhdimesi apelojne tek Ministria e yhvillimit te qendrueshem dhe turizmit qe te reagojne de te heqin objektet, mirepo nga ministria u kan deklaruar se nuk kane mundesi te intervenojne cdokund me kohe sepse nuk kane numer te mjaftueshem te punetoreve.

  • 1

    Radio