Slider Më shumë

Milatoviq, do të marrë pjesë në ceremoninë e inaugurimit në Ankara

Prej tvteuta16:46, 3 Qershor 2023

Milatoviq, do të marrë pjesë në ceremoninë e inaugurimit në Ankara me ftesë të presidentit të Turqisë, Recep Tayyip Erdogan.

Erdogan u rizgjodh në atë post në raundin e dytë të zgjedhjeve presidenciale të mbajtur më 28 maj.

“Në ceremoninë e mbajtur në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin e Turqisë dhe në mbrëmje në Pallatin Çankaja, së bashku me Presidentin Milatoviq do të marrin pjesë shumë zyrtarë të lartë të rajonit, Evropës dhe botës”, njoftojnë nga zyra e Milatoviqit.

  • 1

    Radio