SliderMN Više

Milatović iz Ulcinja: Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori

Prej tvteuta09:14 30 Mart 2023

“Oslobođeni od straha i pritiska, cijelom zemljom pronijeli smo zdravu viziju o Crnoj Gori. Onu viziju u kojoj su svi njeni građani i građanke najveće bogatstvo, onu u kojoj svi jednako uživaju privilegije života u ovako lijepoj zemlji. Zahvalan sam svima koji su odabrali ideju o opštem dobru i ponosan na istoriju koju stvaramo zajedno”, rekao je Jakov Milatović, predsjednički kandidat tokom boravka u Ulcinju.
Milatovića je u Ulcinju dočekao predsjednik opštine Omer Barjaktari koji je kazao da će “Jakov Milatović sa pozicije predsjednika snažno podržati ekonomski i ekološki razvoj ove opštine”.
Na tribini su osim njih govoril i Ilir Harasani, član Glavnog odbora GP URA i Bojan Ćetković šef odbornika Demokratske Crne Gore Ulcinj.

“U toku predsjedničkog mandata uvešću Crnu Goru u EU, a snažan ekonomski razvoj biće podstaknut i kroz valorizaciju svih potencijala ove opštine. Drago mi je da u Ulcinju znaju koliko je značajan 2. april i što ćemo ga zajednički učiniti datumom kada je režim konačno pao”, zaključio je Milatović.

  • 1

    Radio