Sociale Më shumë

Milaimi: Sulmi në Vjenë është sulm ndaj vlerave njerëzore

Prej tvteuta23:46, 3 Nëntor 2020

MUJDIN MILAIMI – SULMI TERORIST NE VJENË
“KUSH E VRET NJË NJERI, SIKUT TË KETË VRARË TËRË NJERËZIMIN” (Kur’an)
“MUSLIMANI I VËRRTET ËSHTË AI NGA GOJA DHE DUART E TË CILIT  NJERËZIT JANË TË QETË DHE TË SIGURTË” (Muhamed a.s.)
Sulmi i mbrëmshëm në Vjenë është sulm ndaj vlerave njerëzore.  Nuk duhet të bëhet kompromis me teror, sepse teroristët nuk paraqesin asnjëfarë vlere apo bindjeje, përveç krimit terorist. Terori nuk ka religjion, por ekzistojnë ideologji të cilat nuk duhet të pranohen por duhet të çrrenjosen, eliminohen dhe shkatërrohen.
Në këto momente solidarizohemi me njerëzit e shtetit mik të Austrisë, dhimbjen e ndajmë me familjarët e viktimave, kurse të lënduarve u dëshirojmë shërim të shpejtë., thuhet në postimin në rrjetin social të kryetarit të Qendres islamike në Tivar Mujdin Milaimit.

  • 1

    Radio