SliderMN Više

Mihailović: Nasilje je nešto što treba da nas duboko zabrine jer ga ima sve više (VIDEO)

Prej tvteuta14:29 11 Mart 2023

Zbog sve češćih brutalnih slučajeva prebijavanja i nasilja kako među vršnjacima školskog uzrasta, ali i među mlađim punoljetnicima, društvo bi trebalo da se zabrine gdje sve ovo vodi, i da li je krajnje vrijeme da se društvo i država ozbiljnije suoči sa sve izraženijim nasiljem u Crnoj Gori. O tome je u intervjuu za Televiziju Teuta govorila Kristina Mihailović ispred Udruženja Roditelji, koja je ocijenila da „nešto ne radimo kako treba, čim je nasilja sve više“.

„Nešto ne radimo dobro i pod hitno treba da se mijenja politika prema nasilju i svim takvim situacijama, što se tiče konkretno djece i postupanja prema njima, mislimo da je ključni problem to što mi kao odrasli ne shvatamo koliko smo mi sve postavili na pogrešne noge i koliko nam je postupanje problematično, ali ćemo u narednom periodu na tome više insistirati“, poručila je Mihailovićeva.

Poslušajte između ostalog, da li smatra da smo kao društvo postali imuni na nasilje i šta očekuje nakon današnjeg protesta u Podgorici i Baru.

  • 1

    Radio