Politikë Më shumë

Mesazh i pritur nga Markoviqi

Prej tvteuta22:49, 29 Nëntor 2016

Dritan Abazoviq, deputet i koalicionit Çelesi, ka deklaruar se asnjefare eksperimentesh me Partine demokratike te socialisteve nuk vijne ne shprehje, sepse kjo parti gjate mandatit te qeverise se besimit zgjedhore, eshte treguar si partner i pasinqerte.

Abazoviq eshte  pergjigjur keshtu ne pyetjen e Dushko Markoviqit qe qeveria e tij eshte e hapur per subjektet te cilat ishin pjese e Qeverise se besimit zgjedhor, duke vleresuar se mesazhi i Markoviqit eshte plotesisht i pritur dhe racional.

  • 1

    Radio