Sociale Më shumë

Mehmeti: Mungon infrastruktura ligjore

Prej tvteuta10:44, 6 Janar 2017

Kryeshefi i policisë komunale Saubih Mehmeti  deklaroi për televizionin Teuta se ato si si shërbim i veçantë janë përpjekur që gjatë vitit 2016 të jenë konsistent në punë , dhe brenda mundësive dhe bazës ligjore ti kryejnë obligimet e përditshme.

Në rend të parë infrastruktura ligjore mungon,ose është lënë përgjysëm,shton ai, Viti 2016 ka qenë një vit mjaft intenziv sa i përket  punës së policisë komunale,kryesisht jemi marrë me disa problematika që vite me radhë është ballafaquar ky shërbim. “Ka shumë për tu kryer dhe vepruar,nuk mund të jemi të kënaqur me rezultatet e arritura. Besoj se viti 2017 do të filloi mbarë duke eliminuar të gjitha gabimet e viteve të kaluara “ shprehet Mehmeti.

  • 1

    Radio