Aktuale Më shumë

*VIDEO*Mehmed Zenka – bartësi i listës së koalicionit shqiptar UDSH – LDnëMZ e kreu obligimin qytetar

Prej tvteuta13:01, 27 Mars 2022

‘’Sa i përket këtyre zgjedhjeve, kolaicioni jonë ka me të vërtetë një optimizëm dhe dallim prej zgjedhjeve tjera, kësaj here e ndiejmë veten që do dalim si një parti e cila me të vërtetë në fazen parazgjedhore ka kryer obligimin e vet si parti profesionale, ndërsa presim edhe prej popullit që të na falin besimin që të punojmë për vendin tonë. Do të jemi një surprizë e këndshme për ne dhe ndoshta tmerr për ndokënd tjetër. Prioriteti është subjekti nacional tjetër, mandej do shofim’’, deklaroi për televizionin Teuta Mehmed Zenka, bartësi i listës së koalicionit shqiptar UDSH – LDnëMZ.

 

  • 1

    Radio