Sociale Më shumë

Medojeviq: Rakçeviq ka disa plane të tjera

Prej tvteuta10:06, 11 Janar 2017

– Refuzimi i liderit të Lëvizjes Qytetare URA Zharko Rakçeviq për të mbështetur platformën e Frontit Demokratik (FD), nuk është një mesazh i mirë për bashkimin e opozitës, tha zyrtari i Frontit Demokratik-  Nebojsha Medojeviq. Ai shtoi se  për shkak të interesit më të lartë të opozitës do të duhej  për të eliminuar intolerancën dhe dallimet.

“Është e qartë se Rakceviq ka disa plane të tjera. Cili është rezultati, ne nuk e dimë, por sigurisht  që nuk është model i mire i bashkpunimit  të opozitës . Duhet t’i harrojmë të gjitha frustrimet tona personale dhe konfliktet, sepse ne jemi në një pozicion për të luftuar për liri. Programet e partive nuk duhet të kenë asnjë rol, “tha Medojeviq Ai rikujtoi se nga opozita qytetare  i kanë refuzuar pothuajse të gjitha propozimet e tyre.

  • 1

    Radio