Kulturë Më shumë

Me rastin e shënimit të ditës së Ulqinit u promovua libri “Dasma e Ulqinit” nga pedagogu Jusuf Lika

Prej tvteuta20:50, 31 Mars 2023

Me rastin e shënimit të ditës së Ulqinit , u promovua libri i Pedagogut dhe publicistit, Jusuf Lika, “Dasma e Ulqinit”, në këtë vepër ai në parathënien e saj,  ka trajtuar   zakonet e dasmës ulqinake  përmes së cilës  ulqinakët kanë shprehur  identitetin  e vet kombëtar, fetar, urban, klasor e familjar.Poashtu në qendrën për kulturë u organizua një koncert me motive të dasmës , nën përcjelljen e grupit “akustik band”, si dhe me këngëtar të mirënjohur të skenës tonë.

  • 1

    Radio