TURIZËM Më shumë

ME NJË MAJ TË GJITHË NË KARISMA

Prej tvteuta13:00, 30 Prill 2019

Hotelet e Karismes në Plazhin e Madh, The Long Beach Hotel Montenegro dhe Holiday Village Montenegro, do të hapen të mërkurën, me 1 maj, për të gjithë të interesuarit nga ora 11 deri në 17.

Vizitorët do të kenë mundësi që të vizitojnë përmbajtjen e kompleksit, i cili posedon parkun e begatë, pishinën e hapur më të madhe në Mal të Zi, përmbajtje të tjera të shumta të hapura dhe të mbyllura… Përveç kësaj, të interesuarit do të kenë mundësi që të bisedojnë me të punësuarit, të mësojnë më shumë informata për këtë grupim ndërkombëtarë hotelerik.

Grupimi Karisma me këtë dëshiron të përshëndesë fillimin e sezonit, si dhe bashkëqytetarëve ti mundësojë njohjen e komplkesit, si dhe përmirësimin e kapaciteteve të veta hotelerike në Ulqin.

  • 1

    Radio