Sociale Më shumë

Mbyllet fondi Gofundme. Arrihet shuma prej 450 mije eurosh per Emron

Prej tvteuta15:31, 23 Korrik 2019

Mbremja e 21 korrikut  pervec qe tregoi karakterin human te popullit tone, permbylli edhe aksionin e donacionit. Pervec donacioneve te shumta bankare dhe fondit Gofunme, nje shume e konsiderueshme eshte grumbulluar nga populli edhe permes kutijave te cilat ishin te vendosura pothuajse ne cdo local dhe duqan ne Ulqin, Ane te Malit,  Krajes, Tuzit, Tivarit  e te cilat kapin shumen prej rreth 60 mije euro. Cdo gje ishte verrtet e papritur dhe e organizuar mire.  Nga familjaret njoftojne se shuma e kerrkuar prej 450 mije eurosh eshte plotesuar dhe e falenderojne  tere popullin per kontributin e dhene. Emroja vazhdon trajtimin mjekesore ne spitalin e specializuar ne Gjermani, me shprese qe do te sherohet dhe ti kthehet shpejte vendlindjes.

  • 1

    Radio