Sociale Më shumë

MBROJTJA SHËNDETËSORE

Prej tvteuta10:19, 17 Qershor 2015

Ministria e Shëndetësisë ka formuar regjistrin e të gjitha institucioneve private shëndetësore në Mal të Zi me të dhënat mbi plotësimin e kushteve të përgjithshme për punë, të parapara me ligj mbi mbrojtjen shëndetësore, me qëllim të grumbullimit dhe formimit të bazës unike të të dhënave. Qytetarët do të kenë mundësi që thjesht dhe shumë shpejtë të marrin informatat e duhura mbi institucionet e nevojshme shëndetësore, thuhet në njoftim.

  • 1

    Radio