Sociale Më shumë

Mbrëmje solemne në nder të Fiqri Hasanagës

Prej tvteuta10:12, 3 Dhjetor 2015

Për nderë të mësuesit dhe kompozitorit të ndjerë Fiqri Hasanaga prane Qendrës për kulturë në Ulqin të mërkurën mbrëma u mbajt akademia për jetën dhe punën e tij.

Për këtë njeri të ndershëm dhe pedagog të shkëlqyer folën miqtë, bashkëpunëtorët dhe bashkëqytetarët e tij: Qazim Muja, Shaban Peraj, Ismet Karamanaga, Esat Mehmeti dhe Zenel Katana, si dhe anëtari i kllapës së Ulqinit Sami Misherri.

Ishte pergatitur nje program kulturor, si dhe u dhanë shpërblime të rastit.E ndersa gjate dites  në mënyrë solemne, u zbulua pllaka me emrin e tij   në një rrugë të qyteti e cila, me vendim të Kuvendit komunal të Ulqinit, mban emrin e muzikologut Fiqri Hasanagës emer shume i dashur per te gjithe popullin e Ulqinit.

  • 1

    Radio