Sociale Më shumë

Mbledhja e Kuvendit vazhdon të premten

Prej tvteuta10:04, 2 Mars 2017

Në mbledhjen e Kuvendit Komunal që u mbajt ditën e djeshme, këshilltarët kryesisht debatuan në lidhje me shpalljen e personaliteteve të propozuara për qytetar nderi, kurse nga 33 pika të rendit të ditës u miratuan 5 prej tyre.

Nga ato vlen të përmendet miratimi i propozimit për objektet e përkohshëm prë vitin 2017-2019, si dhe buxheti i kompanisë “Vodacom” për këtë vit. Kryetari i Kuvendit Loro Nrekiq noftoi se vazhdimi i diskutimit për pikat e tjera do të vazhdojë ditën e premte në ora 11.00.

  • 1

    Radio