Aktuale Më shumë

“Mbledhja e firmave të mbështetjes për kandidatin demokrat në fazën finale

Prej tvteuta14:36, 4 Shkurt 2023

Këshilli Komunal i Demokratëve të Plevlës mbështet vendimin e Kryesisë për përgatitjen dhe caktimin e seancës së Këshillit Kryesor, në të cilin do të zgjidhet kandidati i Malit të Zi Demokratik për kryetar të shtetit, njoftoi partia.

“Demokratët e Plevës janë në proces të përgatitjes së fushatës parazgjedhore për zgjedhjet presidenciale, në fazën finale të grumbullimit të mijëra nënshkrimeve në mbështetje të kandidatit demokrat nga ajo komunë”, thuhet në njoftimin e Këshillit Komunal.

Këshilli Bashkiak i Demokratëve tha se kanë ngarkuar të gjitha komitetet vendore dhe organizatën rinore të partisë që të nisin procesin e realizimit të një fushate në terren dhe komunikimit me qytetarët dhe votuesit për të prezantuar proceset aktuale politike.

Siç thanë ata, Malit të Zi ka nevojë për stabilitet politik dhe ekonomik dhe një rrugë të përshpejtuar drejt anëtarësimit të plotë në Bashkimin Evropian.

“Prandaj, fitorja mbi korrupsionin dhe krimin, kombëtare dhe të gjitha ndarjet e tjera në shoqëri është jashtëzakonisht e nevojshme dhe të gjithë aktorët politikë të orientuar drejt civilizimit duhet të japin potencialin e tyre të plotë për këtë qëllim dhe mision”, thuhet në deklaratë.

  • 1

    Radio