Aktuale Më shumë

Mbeturinat e hedhura kanë shëndruar deponi ilegale në vendet e bukura natyrore

Prej tvteuta16:27, 4 Mars 2022

Duke ecur gjatë këtyre pamjeve panoramike të detit Adriatik, nëpër ullishten mijëravjeçare, në një vend i cili në vende të tjera evropiane do çmohet si margaritarë po edhe më shumë.
Vendasit tonë zgjedhin që këtë bukuri ta shëndrrojnë në ferr, me deponi ilegale të mbeturinave.

Siç tregojnë dhe pamjet tronditëse, ky vend pos magjisë që të jep me këto pamje të rralla, kur sheh këto deponi një pikllim i thellë të kaplon.

Deponitë ilegale përveçse po shkatërrojn mjedisin, ato po i japin edhe një pamje shumë të shëmtuar Ulqinit dhe popullit tonë.

Duhet veprim urgjent nga organet kompetente, që këtij vendi ti kthehet pastërtija dhe vlera që e meriton.

  • 1

    Radio