Politikë Më shumë

MBËSHTETJE MALIT TË ZI

Prej tvteuta10:40, 10 Shtator 2015

Presidentët e Kroacisë dhe Polonisë, Kolinda Grabar Kitaroviq dhe Andrej Duda i kanë dërguar mbështetje të përbashkët Malit të Zi për të marrë ftesën për anëtarësim në NATO, në fund të vitit. Ata theksuan se vendet kandidate me vendosmëri dhe fuqishëm duhet ti zbatojnë reformat, ndërsa Bashkimi Evropian duhet tu dërgojë atyre mesazh pozitiv për anëtarësimin e ardhshëm. Kroacia dhe Polonia mbeten ithtarë të zgjerimit dhe bashkëpunimit të fuqishme mes vendeve anëtare të NATO-s dhe Bashkimin Evropian, njoftoi zyra e Presidentes kroate. Grabar-Kitaroviq.

  • 1

    Radio