Kulturë Më shumë

Mbërmje dedikuar kadi Hysejn Mujalit

Prej tvteuta16:00, 10 Mars 2017

Sonte në orën 18.00 në Galerinë  Qendrës për Kulturë, Meshihati i Bashkësisë Islame të Malit të Zi në bashkëpunim me Mexhlisin e Bashkësisë Islame në Ulqin dhe qendren kulturore turke Yenuz Emre, organizojnë mbërmje dedikuar gjykatësit të fundit sipas sheriatit, kadi Hysejn Mujalit.

Mbërmja është konceptuar me panel diskutim ku panelistët do të flasin mbi jetën dhe veprimtarinë e Mujalit, si dhe do të paraqeisn një pjesë të mirë të biblioteksë së tij e cila është ruajtur nga familja.

Ekspozita e biblioteksë do të jetë e hapur deri me datën 17 mars nga ora 17 deri në orën 19.

  • 1

    Radio