Sociale Më shumë

Mavriq:Rritet buxheti për Muzeun në Kala (video)

Prej tvteuta22:53, 15 Dhjetor 2014

Në bazë të kërkesës së mëhershme të nënkryetarit të Komunës së Ulqinit, Ardian Mavriq që të bëhet rishqyrtimi i buxhetit të paraparë për  digjitalizimin e Muzeut të Ulqnit në Kala është konfirmuar aprovimi i rritjes së buxhetit prej 18 mijë euro në 30 mijë euro.Dakordimi I marrëveshtjes u realizua në takimin që nënkryetari Mavriq zhvilloi me dihmës ministrin për qeverisje elektronike Ivan Llazareviq. Projekti është duke u finacuar nga fondet e EU si projekt ndërkufitarë ndërmjet Malit të Zi dhe Shqipërsë.

 

  • 1

    Radio