Politikë Më shumë

MAVRIQI NE AKADEMINE RAJONALE PER DEMOKRACI

Prej tvteuta12:41, 1 Mars 2015

Në Budva është mbajtur seminari i  parë i Akademisë Rajonale për Demokraci, një iniciativë e përbashkët e shtatë shkollave të studimeve politike nga rajoni, me mbështetjen e Këshillit të Evropës .

Akademia Rajonale për Demokraci sjell së bashku 50 politikanë nga rajoni i Ballkanit Perëndimor . Brezi i tretë i kesaj akademie,  gjatë vitit , do të kalojë nëpër katër seminare dhe një vizitë në qytetin e Berlinit.

Nga Ulqini, në seminar merr pjesë Ardijan Mavriqi, si nënkryetar i komunës dhe përfaqsues i Forcës së Re Demokratike.

  • 1

    Radio