POLITIKA Više

Mavriq: Zašto u URA-i ćute dvije godine ?!

Prej tvteuta10:19 16 Januar 2016

                                                            Reagovanje – povodom teksta:

                                                     Beci: Novi izbori za prekid farse

                                         u dnevnim novinama Vijesti, dana 13.01.2015

 

                                                         Zašto u URA-i ćute dvije godine ?!

Političkim destruktorima je opet kriva najjača albanska partija „Forca”, nije im dovoljno to što su direktni krivci da u dvije najveće opštine u Crnoj Gori ne dođe do promjene vlasti, nego sada i u trećoj opštini nestaju tragom bez glasa, ostavljajući tako na cjedilu radnike i sve građane opštine Ulcinj.

Vaša obećanja od prije dvije godine da ćete se zalagati za transparentnost u radu lokalne samouprave je toliko blijedo, da su se i građani koji su Vam dali povjerenje uvjerili u to da ste im samo prodavali maglu.

Niste shvatili da je budžet ono što se treba poštovati, i da se novac građana mora trošiti u skladu sa tim, FORCA neće nikome aminovati kao Vi nezakonske radnje, što smo dokazali u zadnjem skupštinskom sazivu.

Forca je najjača nacionalna partija Albanaca ali samo zbog nacionalnog interesa smo uradili izuzetak time što smo mjesto predsjednika opštine dali partiji sa duplo manje odbornika, koje Vi kao bivša Pozitivna i sadašnja URA ne možete shvatiti.

Svjesno smo ustupili to mjesto samo sa ciljem da se proces razvoja koji smo započeli i nastavi, mislili ste da su iluzije, ali danas se svi hvalite našim poslom. Koji je Vaš doprinos svemu tome da pomognete, možda kolektivno žmurenje, ćutanje i skrivanje, stvarno nam nije jasno zašto!

Da li je predlog za vašu ostavku iznuđen ili moralni čin? Ako je moralni čin onda ste to trebali uraditi u trenutku kada ste odstupili od vaše matične partije „Pozitivne Crne Gore“ koja Vam je i obezbijedila mandat, a koji do danas koristite.

 

ARDIJAN MAVRIQ

Potpredsjednik Opštine Ulcinj

NOVA DEMOKRATSKA SNAGA – FORCA

  • 1

    Radio