POLITIKA Više

Mavriq: URA u političkoj histeriji

Prej tvteuta09:56 22 Januar 2016

Datum: 20.01.2016

Reagovanje – povodom teksta:

 „Poslednja ste linija odbrane DPS režima“

u dnevnim novinama „Vijesti“, dana 18.01.2015

 

Predlog naslova: URA u političkoj histeriji

 

Moram priznati da ste uspjeli da me zadivite vašim političkim dijalogom koji vodite, poznajući Vas dugo prije nego što ste napravili po Vas nesrećan potez i odlučili da se bavite politikom jako je teško nešto Vama zamjeriti. Slobodno nastavite prodavati maglu.

O mojim aktivnostima i putovanjima nemojte da brinete jer ja kao potpredsjednik Opštine radim u interesu svih građana, za razliku od vas i vaših partijskih činovnika koji su samo boravili, i instituciju opštine pretvorili u svoje odmaralište. Kažete da se zalažete za podizanje nivoa političke svijesti i podsticanju razvoja političke kulture, mislim da građanima Ulcinja niste pokazali ništa od navedenog, sem političke histerije.

Ispada da su u pravu bili kad su rekli: “Ako se neko bavi politikom, ne znači da je i dobar političar!”.

Želim, da vam nešto bude potpuno jasno, da vam neće uspjeti da podijelite građane Ulcinja na one naše i na one vaše, zavadi pa vladaj neće vam proći ovaj put. Imali smo i jače političke suparnike od vas, i nikad nije pređena granica neukusa, nešto čime se vi dičite.

Zato vas molim nemojte više u politici pružati ruku nikome, jer gdje god ste Vi pružili ruku i bavili se politikom (iako jako kratko) tu sreće nije bilo. Čak naprotiv, Vaš glavni “politički protivnik“, kako vi etiketirate DPS, je postajao samo jači, i to baš onog trenutka kada ste Vi odlučili da se aktivno bavite politikom u Opštini Ulcinj. Zapitajte se da li ste na pravom putu.

Kako ja, tako i svi ostali, znamo da vaše riječi su riječi vaše sekretarice i čička koji žele jednostavno na vašu grbaču ispuniti svoje lične ciljeve, a vas lično diskreditovati, tako da vam neću zamjeriti. Primjećuje se da iz dana u dan skakućete izjavama o svemu i svačemu, nije ni čudo što su građani taj sindrom prepoznali kao sindrom skakutaćeg skakavca, a znamo da su skakavci prirodne štetočine.

Iz poštovanja prema nekim mojim dragim prijateljima, a vama bliskim osobama završavam svaki vid dalje polemike. Daljem vašem diskreditovanju, načinom vaših mentora neću nastaviti, a o transparentnosti, dostignućima i o tome ko je koliko radio za dobrodobit građana, to će građani procijeniti. Naravno možete nastaviti monolog.

  • 1

    Radio