Sociale Më shumë

Mavriq: Qytetarët duhet të kyçen më shumë

Prej tvteuta15:46, 2 Janar 2017

“Viti 2017 të jetë vit ku do të kemi pikësëpari  shëndet të plotë, qytetarët të angazhohen më shumë,të jenë më aktiv duke u kyçur në aktivitete të ndryshme,mos të mshelin sytë ndaj dukurive të shëmtuara, por të japin mendimet dhe vërejtjet e tyre”, tha në mesazhin e fundvitit për TV Teuta Ardian Mavriq.

Për vitin e Ri 2017  këshilltari i Forcës së Re Demokratike Ardian  Mavriq është optimist se do të jetë më i mirë,meqenëse rinia ka më shumë kompentenca dhe do të ndryshojë shumë çka në aspektin pozitiv.

  • 1

    Radio