Politikë Më shumë

Mavriq: “Opozita duhej të kishte anëtarin e saj në KKZ”

Prej tvteuta16:52, 23 Dhjetor 2017

Pas seancës së jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal të Ulqinit, i cili u zhvillua më 20 dhjetor, këshilltari i Forcës së Re Demokratike, Ardian Mavriq, tha se priste që numri i vendeve në asamblenë e ardhshme parlamentare të jetë më i madh dhe të ketë më shumë këshilltarë, sidomos të rinjë.”

Pas shkarkimit të disa anëtarëve të Komisioni Komunal Zgjedhor, opozita ka pritur për një kompozim tjetër në të cilin do të merrnin pjesë edhe ato, por kjo nuk ndodhi, dhe gabime të tilla duhet të korrigjohen në periudhën e ardhshme, në mënyrë që të gjitha palët të jenë të përfaqësuara”, tha Mavriq.

  • 1

    Radio