Sociale Më shumë

Maturantet e kënaqura me rezultatet e arritura

Prej tvteuta11:27, 13 Qershor 2020

Të gjithë maturantët në Mal të Zi i kanë përfunduar obligimet e veta shkollore të cilat i kanë pasur. Mësimi në distancë ka qenë risi për të gjithë, por që ka rezultuar i suksesshëm, thojnë Erestina dhe Debora Gjeka, nxënëse të gjimnazit privat “Drita”. Provimet e fundit të cilat janë realizuar në distancë nuk ishin problem për nxënësit, për të gjitha paqartësitë që kanë pasur janë konsultuar me profesorët e lëndëve përkatëse.  Të dy maturantet planifikojnë që studimet universitare ti regjistrojnë në drejtim që ka të bëjë me lëndën e matematikës, sepse siç thojnë vet është një lëndë e cila është interesante.

  • 1

    Radio