Sociale Më shumë

Masat më të rrepta për banorët nga Serbia që vijnë në Mal të Zi

Prej tvteuta12:17, 13 Korrik 2020

Trupi Koordinues Nacional për Sëmundjet Infektive vendosi të shtrëngojë masat për hyrjen në Mal të Zi për njerëzit që vijnë nga Serbia që vijnë nga trafiku ajror jo-komercial dhe i rastit (i ashtuquajturi aviacioni i përgjithshëm) për shkak të situatës jashtëzakonisht komplekse epidemiologjike në Serbi, njoftoi Qeveria. “Pas hyrjes në Mal të Zi, pasagjerët dhe ekuipazhi i avionëve duhet të kenë rezultat negativ të testit PCR në SARS-CoV-2 jo më të vjetër se 72 orë, të lëshuar nga laborator i regjistruar, në përputhje me rekomandimet e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi”, thotë TKN. Pasagjerët dhe ekuipazhi, nëse qëndrojnë në Mal të Zi, duhet të kenë rezervim në akomodimin në hotel.

  • 1

    Radio