Sociale Më shumë

Marrveshje bashkpunimi

Prej tvteuta11:52, 2 Dhjetor 2014

Radio Televizioni i Malit të Zi, dhe televizioni Publik Shqiptar kanë nënshkruar marrveshje bashkpunimi. Me këtë dokument dy televizionet publike parashihen të këmbejnë përmbajtje programore por edhe pervoja të kuadrave në të dy shtëpitë informative. Në emer të televizionit të Malit të Zi marreveshjen e ka nënshkruar drejtori Rade Vojvodiq, ndërsa në emër të Tv Shqiptar kolegu i tij Martin Leka. Dy drejtorët kanë thënë se ky është një shembull i mirë i bashkëpunimit të dy shteteve në rrugën drejt Bashkimit Europian.

  • 1

    Radio