Politikë Më shumë

MARRËVESHJA E VIJËS KUFITARE MAL TË ZI – KOSOVË

Prej tvteuta10:35, 27 Gusht 2015

Autoritetet e Kosovës kanë nënshkruar në Vjenë demarkacionin e kufirit me Malin e Zi.Ministri i Jashtëm i Kosovës, Hashim Thaçi, dhe ai i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni, kanë nënshkruar dokumentin që përcakton kufirin e Kosovës me Malin e Zi.Nga pala malazeze marrëveshjen e nënshkroi Igor Llukshiq, minister I jashtëm edhe I integrimeve evropiane.
Disa zyrtarë të opozitës në Kosovë kanë kundërshtuar demarkacionin, duke thënë se një pjesë e territorit të Kosovës, pa ndonjë bazë, i ka takuar Malit të Zi.

  • 1

    Radio