Sociale Më shumë

Marrëdhëniet mes Malit të Zi dhe Kosovës një shembull i fqinjësisë së mirë

Prej tvteuta10:12, 19 Janar 2017

Marrëdhëniet midis Malit të Zi dhe Kosovës janë një shembull i mirë fqinjësisë dhe miqësisë, ndërsa  qëllimet e përbashkëta të politikës së jashtme  i orijentojnë dy vendet  për të intensifikuar bashkëpunimin në fushën e integrimit evropian, tha ministri malazez i Punëve të Jashtme, Srgjan Darmanoviq në takim me ambasadorin e Kosovës në Mal të Zi, Skender Durmishin.

“Darmanoviq theksoi se objektivat e përbashkëta të politikës së jashtme për të cilat angazhohemi  dhe konteksti rajonal që ne ndajnë, i orijenton  të dy vendet të intensifikojnë bashkëpunimin në fushën e integrimit evropian “, kanë kumtuar nga ministria.

  • 1

    Radio