Politikë Më shumë

Marrëdhënie të shkëlqyera në relacionin Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi

Prej tvteuta10:11, 21 Shkurt 2019

Marrëdhënie të shkëlqyera në relacionin Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi

Ambasadori i Shqipërisë në Mal të Zi, Ridi Kurtezi, dhe i ai i Kosovës, Skender Durmishi, vlerësuan lart marrëdhëniet e mira që ekzistojnë në relacionin Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi, të cilat janë të bazuara në mirëkuptim të plotë dhe qasje miqësore që duhet të jenë shembull për Ballkanin. Këto marrëdhënie, thanë ambasadorët, kanë dhënë edhe rezultate konkrete që mund të vërehen në përkrahjen e ingrimeve në NATO dhe antarsimin në insitucionet e tjera ndërkombëtare. Ata theksuan se marrëdhëniet e mira në mes këtyre vendeve kanë ndikuar edhe në lehtësimin dhe përmirsimin edhe të pozitës së popujve pakicë që jetojnë në këto shtete. 

  • 1

    Radio