Aktuale Më shumë

Markoviq për vizitë në Serbi

Prej tvteuta18:05, 3 Shkurt 2017

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq, sot edhe nesër do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Serbi, gjatë së cilës do të takohet me kryeministrin Aleksandër Vuçiq, presidentin Nikoliq dhe kryetaren e Kuvendit Maja Gojkoviq.

Në delegacionin e qeverisë malazeze, pëveç Markoviq marrin pjesë edhe ministrat Dragica Sekuliq, Pavle Radunoviq, Damir Shehoviq, dhe Osman Nurkoviq. Gjatë vizitës do të n[nshkruhen marrëveshje bashkëpunimi në sfera të ndryshme në mes dy vendeve, si dhe do të ketë takime me përfaqsuesit e diasporës malazeze në Serbi.

  • 1

    Radio