Politikë Më shumë

Markoviq hapi pushimoren e pensionistëve në Ulqin

Prej tvteuta13:02, 11 Gusht 2020

Kryeministri i Malit të Zi Dushko Markoviq, qëndroi sot për vizitë në Ulqin ku u prit nga zyrtartë më të lartë të qeverisjes lokale. Pas vizitës në kabinetin e kryetarit, ku u diskutua për investimet  që do të jenë në fokus të qeverisë në periudhën e ardhëshme, Markoviq i shoqëruar edhe nga përfaqësues të koaliconit qeverisës, bëri hapjen zyrtare të pushimores së pensionistëve, në renovimin e së cilës janë shpenzuar 2.6 milionë euro. Në hapje të pushimores, folën edhe drejtroi i Fondit të pensioneve Dushan Peroviq, si dhe kryetari i Komunës së Ulqinit Loro Nrekiq. Vizita e kryeministrit në Ulqin nuk ishte e parashikuar të përcillet nga mediat

  • 1

    Radio