Sociale Më shumë

Markoviq: Gjysëm milioni për të punësuarit në shëndetësi

Prej tvteuta16:17, 2 Prill 2020

Kryeministri i Malit të Zi, Dushko Markoviq, njoftoi se të punësuarit në shëndetësi që janë ndodhur në procesin e punës prej fillimi të përhapjes së sëmundjes Covid 19, do të përfitojnë bonus në rrogë prej 15% për këtë periudhë. Po ashtu, Qeveria ka vendosur që të mos aplikojë në shëndetësi masat kufizuese dhe të punësuarve në këtë sektor t’ua paguajë orët shtesë, tha Markoviq.

  • 1

    Radio