Politikë Më shumë

MARK GJONAJ: Zoti I bekoft shqiptarët kudo që janë(vide)

Prej tvteuta17:58, 6 Mars 2019

Rol të rëndësishëm dhe kontribut të palodhshem në përkrahje të Forumit “Malësia na bashkon” kishte edhe asambleisti nga New Yorku, shqiptari Mark Gjonaj I cili këtë fitore e vlerësoi si një nga 4 ngjarjet më të rëndësishme kombëtare.

“Në jetën time janë katër  gjëra madhështore që kanë ndodh për komunitetin shqiptarë.

E para: Ramja e komunizmit  në Shqipëri.

E dyta: Kosova shtet i Pavarur.

E treat: Nëna Tereza shpallet Shënjtore.

E katërta: Komuna e Tuzit fitoi për shqiptarë

Ky është një fitim që është filluar para 20 viteve. Fitimi I pare është që Tuzi e Malësia ka kërkuar një komunë që e ka meritua. Fitimi I dytë është që u bane bashkë shqiptarët që me e marrë komunën, dhe fitorja e tretë dhe e vërrtetë është që fitoi komuniteti shqiptarë. Zoti  ju bekoft, Zoti I bekoft shqiptarët kudo që janë në botë. E fituam dhe gezuam, nesër fiton puna”, theksoi ndër emocione, asambleisti  Mark Gjonaj.

  • 1

    Radio