Politikë Më shumë

MALI I ZI NUK ËSHTË

Prej tvteuta10:27, 15 Maj 2015

Deputeti I Partisë Demokratike të Socialistëve, Nikolla Gegaj  është i bindur se zhvillimet në Maqedoni  nuk do të reflektohen në Malin e Zi sepse rezultatet, siç ka deklaruar për gazetën POBJEDA, në fushën e integrimeve evroatlantike, janë garancion i ardhmërisë dhe sigurisë së qytetarëve të Malit të Zi.

Gegaj ka hudhur  poshtë me indinjatë pohimet e disa politikanëve opozitarë , të cilët vlerësojnë se Mali I Zi  do të jetë adresa tjetër e trazirave në Ballkan.

  • 1

    Radio