Politikë Më shumë

Mali i Zi i Bashkuar do të ketë kanidatin e vet për president

Prej tvteuta15:55, 12 Janar 2018

Nëse e gjithë opozita nuk qëndron mprapa një kandidati të përbashkët, atëherë Mali i Zi i Bashkuar do të ketë kandidatin e vet për president, emrin e të cili do ta bëjnë të njohur deri në fund të muajit, kanë njoftuar nga kjo parti, kryetar i së cilës është Goran Danilloviq.

Sipas tyre, edhe pse preferojnë që opozita të ketë një kandidat, pritja e mëtjeshme për një marrëveshje eventuale duket e pakuptimtë, pasi duket qartë se disa subjekte kanë synime të tjera. Ato thonë se si subjekt do kenë kanidatin e vet, çka i detyron përkrahja që kanë nga anatarët dhe simpatizantët e partisë.

  • 1

    Radio