Politikë Më shumë

MALI  I  ZI GATI  PER  STRATEGJI  TE  RE

Prej tvteuta11:54, 14 Janar 2018

Mali I Zi duke vazhduar  me implementimin e reformave dhe ne baze te meritave te veta, do te jete gati per strategjine e radhes per  zgjerimin e Unionit Evropian, eshte deklaruar ne takimin e Brukselit ne te cilin ishte I pranishem edhe Ministri per integrime evropiane ne qeverine e Malit te Zi Aleksandar Andrija Pejoviq. Ne kumtesen e Ministrise per integrime evropiane thuhet se Komisioni Evropian  ka theksuar se Mali I Zi ne baze te rezultateve te arritura, ka ndertuar rezultate te mira integruese dhe meriton besimin dhe perkrahjen e plote te Komisionit Evropian dhe te vendeve anetare per te realizuar anetaresimin ne Unionin Evropian.

  • 1

    Radio