Politikë Më shumë

Mali i Zi feston 13 vite pavarsi

Prej tvteuta09:55, 21 Maj 2019

Mali i Zi sot me 21 Maj feston 13 vjetorin e mbajtjes së referendumit për kthimin e pavarsisë, të cilën e përkrahën 55.5% e votuesve. Në këtë referendum të drejtë votimi kishin rreth 484.000 qytetarë, kurse dalja ishte 86.5%. Me rastin e Ditës së Pavarsisë, mesazhe urimi për qytetarët e Malit të Zi kanë dërguar presidenti Millo Gjukanoviq, kryetari i Kuvendit Ivan Brajoviq, kryeministri Dushko Markoviq, si dhe përfaqësues të partive politike nga pozita dhe opozita.

  • 1

    Radio