Kulturë Më shumë

Malcolm pritet për vizitë zyrtare nga Cungu

Prej tvteuta12:54, 19 Maj 2016

Kryetari  i Komunës së Ulqinit Nazif Cungu priti në një takim zyrtar autorin e librit “Agjentë Perandorakë” , Sir Noel Malcolm. Ato shkëmbyen bisedat për historinë e Ulqinit që në lashtësi. Cungu tha se është një nder i madh që Malcolm ndodhet në  Ulqin, si një ndër figurat më  të shquara angleze. Malcolm u shprehë, se nuk është hera e parë që vjen në Ulqin, pasi ka qenë dhe herë të tjera ,por kjo është e vecanta, pasi sic tha ai, vi për të prezantuar punën time një populli me shumë peshë në histori sic është Ulqini. Gjithashtu kryetari Cungu, kishte përgatitur edhe disa dhurata për Sir Malcolm ,që të merrte me vehte pak nga tradita, bujaria dhe bukuria e Ulqinit.

  • 1

    Radio