Rajoni/Bota Më shumë

MALAZEZJA , KËSHILLTARE E KB TË TIRANËS

Prej tvteuta11:20, 17 Gusht 2015

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka bërë përzgjedhjen e dy këshilltarëve të reja pas përfundimit të mandatit nga këshilltarët e mëparshëm. Njëra nga këto është Dejana Kallugjeroviq, vetëm 19 vjeç, e cila si kandidate e LSI-së do të ulet në bankat e Këshillit Bashkiak.
Dejana është studente e vitit të parë të gazetarisë dhe para 4 ditëve ka bërë betimin mbi kushtetutën e Shqipërisë.Ajo është përfaqsuese e minoritetit malazez në Shqipëri.

  • 1

    Radio