Sociale Më shumë

Mahmudije Nimanbegu dizajnere e ardhshme

Prej tvteuta13:18, 5 Prill 2020

Mahmudije Nimanbegu është emri i dizajneres së ardhshme nga Ulqini. Ajo është studente në fakultetin Komunikim dizajn, gjegjësisht në degën e stilimit. Ka regjistruar këtë drejtim nga fakti se që në moshë të vogël e ka tërhequr moda dhe gjitha gjërat që kanë të bëjnë me të. Në vendin tonë, por jo vetëm është bërë e njohur me byzylykët uniktë cilat i ka sjellur në treg dhe janë pranuar shumë mirë. Nimanbegu për televizionin Teuta spjegon që është duke punuar edhe në kolekcionin e saj të parë i cili do të prezantohet për publikun e gjërë në një të ardhme të shpejtë. Sa i përket stilit me të cilin dëshiron të prezantohet, ajo thotë që do të ketë nga secili stil nga pak, por që ja lë kohës të zbuloj fakte tjera.

  • 1

    Radio