Sociale Më shumë

M.P. peson lendime te renda

Prej tvteuta23:18, 10 Prill 2019

Sot rreth ores 16.00 ne aksin rrugore Tivar – Sutomore ka ndodhur nje aksident automobilistik ndermjet nje kamioni me tabela UL AP 598 dhe automobilit me tabela NK AH 441. Sipas portalit barinfo.com, shoferi I kamionit me iniciale M.P. ka pesuar lendime me te renda, kurse udhetaret tjere kane kaluar pa lendime te renda. Shoferin nga automobili I aksidentuar e kane nxjerrur zjarrefiksat, kurse ndihmen e pare e ka fituar ne spitalin e Tivarit dhe me pas eshte derguar ne spitalin ne Risan, sepse ka pesuar lendime te renda ne kembe. Qarkullimi ne kete aks rrugore ishte I nderprere per rreth dy oresh, per shkak te cilit u formuan kolona kilometrash.

  • 1

    Radio