AKTUELNO Više

Lunjić: Barjaktari da odgovori zbog čega se raspao Opštinski odbor URA i zbog čega svakog dana učlanjujemo njihove bivše simpatizere

Prej tvteuta18:40 24 Mart 2022

Gospodine Barjaktari,

Nijesmo htjeli blamirati URA objavljujući informacije o raskolu u Vašem odboru u Ulcinju, ali kada već insistirate, javnost će biti adekvatno informisana. Ako imate snage, objavite konačno listu kandidata za odbornike. Ako smijete, kažite gdje Vam je osoba kojoj ste obećali da će biti nosilac liste. Ako smijete, objavite gdje su Vam koalicioni partneri za koje ste govorili da su kriminalci i lopovi. Ako smijete, kažite koje skupove i sa kojom ikonografijom posjećuju vaši mladi “talenti”.

Strah je čudo i ko gubi ima pravo da se ljuti.

Ali, zbog građana Ulcinja, DPS informiše javnost da bilježimo rast podrške, između ostalog, zahvaljujući i povjerenju dosadašnjih birača URA.

DPS ima najbolju i najorganizovaniju izbornu mrežu, uključujući i mjesta u Ulcinju za koje izvjesni gospodin Barjaktari ne zna ni da postoje, jer iz svoje kancelarije ne smije dalje.

Gospodine Barjaktari, držite se saopštenja, a birači će jasno pokazati da vjeruju jedino onoj političkoj strukturi bez koje nema nove vlasti i napretka u Ulcinju i nove Vlade na državnom nivou, a to je Demokratska partija socijalista.

Driton Lunjić, predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj 

  • 1

    Radio