Kulturë Më shumë

LORO NREKIQ: URIME 8 MARSI

Prej tvteuta17:05, 8 Mars 2019

Kryetari i Komunës së Ulqinit  Loro Nrekiqi uron të gjitha gratë, nënat, motrat dhe vajzat me rastin e 8 marsit   Festës së  tyre. Në mesazh  ndër të tjera thuhet

Në këtë ditë  të shënuar dëshiroj të përcjell  urimet më të përzemërta për të gjitha gratë, nënat e motrat për festën e  tyre. Nderim  për  kontributin  Tuaj  të  gjithanshëm e të vazhdueshëm. Në emrin tim  dhe  në emër të  Komunës së  Ulqinit, dua  tua  uroj Festën e tetë marsit dhe të riafirmoj, përkushtimet dhe  vizionin tonë për avancimin e barazisë gjinore.

  • 1

    Radio