Politikë Më shumë

Llukshiq në Hungari

Prej tvteuta15:05, 13 Shkurt 2015

Nënkryetari i qeverisë dhe ministër i jashtëm i integrimeve europiane Igor Llukshiq qendron sot në një vizitë zyrtare Hungarisë ku do të takohet me homologun e ti hungarez Petër Sijarton, si dhe me kryeministrin Viktor Orban, kryeparlamentarin Llasllo Kover. Vizita e Llukshiqit Hungarisë vleresohet si një thellim i mëtejmë i dialogut politik si dhe prezantimin e rezultateve të arritura dhe shkëmbimin e qendrimeve në aspektin e integrimeve europiane dhe euro atlantike.

  • 1

    Radio